Over ons.

Al sinds 1983 produceert Intersig allerlei bouwstaalproducten zoals rollen, staven, afstandhouders en constructieliggers. Bij onze klanten staan we bekend om onze service en kwaliteit. Het resultaat van kennis, ervaring, vakmanschap en ook keihard werken.

Trekkerij Intersig

More than wire

In alles wat we doen leggen we de lat hoog, zeg maar gerust: 5-sterren hoog, en dat geldt zowel richting onze klanten als richting onze medewerkers.

Medewerkers voor walsdraad bij Intersig

Klanten zijn tevreden als ze voelen dat wij als bedrijf oor hebben voor hun vragen, opmerkingen en eventuele klachten, kortom als ze vinden dat het product en de geleverde service hun prijs waard zijn.

Voor medewerkers ligt tevredenheid dan weer in het krijgen van waardering voor het werk, in een goeie werksfeer en een correcte verloning.

Uiteindelijk breng je 38 uur per week door op je werk en dan is het van levensbelang dat je je daar goed voelt. Wie gelukkig is met zijn job, straalt dat ook uit en zal dubbel zo gemotiveerd aan de slag gaan.

Door open te communiceren, betrokkenheid te tonen en stabiliteit te bieden, wil Intersig een betrouwbare partner zijn. Niet alleen voor onze klanten, maar zeker ook voor onze medewerkers, die dagelijks het beste van zichzelf geven om kwalitatief hoogstaande producten af te leveren.

Wij zijn ervan overtuigd dat we samen een ijzersterke toekomst tegemoet gaan!

Intersig
More Than Wire

Luchtfoto Intersig